Give me a break!

Herregudars va kass jag e på att uppdatera, kanske för att det e så himlans möe att göra jämt?

Men jag har i alla fall startat upp träningen och gör nu vanlig zumba tisdgar och zumba toning torsdagar så himlans kul MEn så himlans jobbigt!! Min kondition e inte att leka med asså...Kan det bero på rökningen tro?? NEEE nee nee det tror jag inte;)
Sen är juh vårat kära utbygge fullt igång, ska bli så himlans kul när det e klart, i helgen ska jag och sambon greja och dona (Floppe ska med hjälpa till är väl bäst att tillägga) Så jag e fullt upp i möblerings stadiet, tydligen va jag tvungen att bestämma det innan elen ska dras.. hua, det e inga lätta beslut dom ber om;) Ska också åka och kika tapeter, och jag e lika vilsen varje gång... tapeter till 3 barnrum och ett vardagsrum... hujedamej... Telma har juh bestämt att hon vill ha rosa(chokerande?) men bara rosa känns lite tradig så ska försöka hitta nån rolig rosa aktig fondtapet... Teo pratar om grönt.. men finns juh massa olika nyanser så får nog ta med han för lite närmare önskemål:) Lillplutt kan väl inte säga så mycket vad han vill ha så där får jag bestämma (kanske samfrågar sambon lite;) ) Åsså vardgasrum, gaaah.. typ alla man tittar på e juh snygga, hur ska jag kunna bestämma mig?? va?? Va?? va??

Lilleman har äntligen börjat sova hela nätter och ingen e lyckligare än jag... han e så himlans duktig vår lille plutt:D

Nää nu kom sambon upp så nu blire kaffe och planering:)

RSS 2.0